Pannarireseptejä on kirjat ja blogit pullollaan, eikä pannarin pyöräyttäminen nyt varsinaisesti mitään ydinfysiikkaa ole. Ihan kiusallanikin laitan kuitenkin pannarireseptien kirjavaan joukkoon vielä yhden gluteenittoman version, koska tästä tuli niin hyvää että ärsyttävän hämärä päivä muuttui astetta vähemmän ärsyttäväksi. Ehkä se piste i:n päälle oli tuo ylikypsä banaani, tai sitten vaan se rekkalastillinen kermavaahtoa. Joka tapauksessa, taidan syödä iltapalaksi vielä ainakin yhden jättisuuren palan.
Banaanipannari
3 dl vaaleaa riisijauhoa
1 dl maissijauhoa
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
3 kananmunaa
1 ylikypsä banaani
7 dl maitoa
100 g voisulaa
Sekoita ensin kuivat aineet keskenään. Soseuta ylikypsä banaani kananmunien kanssa esim. sauvasekoittimella, ja lisää sitten banaani-kananmunasose, maito ja voisula jauhoihin vähän kerrallaan. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia, ja herkuttele kermavaahdon ja mansikkahillon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti