perjantai 20. helmikuuta 2015

Ihana Inkivääri Parhaat Kotiblogit -lehdessä

Tuossa vuoden alussa huomasin että käsissäni oli yhtäkkiä ylimääräistä aikaa. Ikuisena projekti-ihmisenä innostuin lähtemään mukaan Parhaat Kotiblogit -lehden kevätnumeroon inkivääriteemalla. Huomasin nauttivani koko touhusta ihan luvattoman paljon, ja syömisestä vielä vähän enemmän.

Keittiökatastrofeja ja onnistumisia osui kohdalle tälläkin kertaa. Hienot visioni raakavalkosuklaasta kaatuivat ensiyrittämällä, ja toinen testierä oli aivan yhtä kamala. Kolmannella kertaa sain vihdoin aikaiseksi todella hyvää, lähes jumalaista mustikkavalkosuklaata. Säilytysongelmia ei ilmennyt, kun mitään ei jäänyt. Pohojalaasflikkana olen luonteeltani lähes raivostuttavan sinnikäs, enkä anna periksi ennen kuin onnistun toteuttamaan suunnitelmani, projektini tai typerimmätkin ideani. Silläkin uhalla että kotiväki pyörittelee silmiä ja linnoittautuu olohuoneeseen kun melttoan keittiössä. Tällä kertaa sinnikkyys kannatti, ja kotiväkikin leppyi kun tungin suklaata suupieleen.

Jos päädyit lehden kautta blogiini, mahtavaa! Jos päädyit tänne ihan muuta kautta, komiaa sekin! Nyt lopetan tämän raivokkaan hehkuttamisen tällä kertaa ja keskityn kahvikuppiin, vapaapäivään, rautakankijoogaan, jäätelöön ja juuri postiluukusta kolahtaneeseen Parhaat Kotiblogit -lehteen. Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. No ensinnäkin sulla on aivan huippu blogin nimi! Inkivääri on totta vie ihanaa :) Onnea lehtijutusta! Itse olin mukana ensimmäisessä Oloblogit - lehdessä ja olihan tuo kiva projekti :) Tulen kurkkimaan blogiasi jatkossakin! Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista kaima. :) Niin ja onnittelut myös lehtijutusta! Kiva projekti se tosiaan oli kaikin puolin. :) Kävin kurkkimassa myös blogiisi, ja taisin löytää inkiväärin ihanuutta vähän sieltäkin. :) Rentouttavaa viikonloppua, ja tervetuloa lueskelemaan toistekin!

      Poista